Нове освітлення, двері та стільці: у Луцьку ремонтують музичну школу

06 Вересня 2018, 14:45
1660

У Луцькій музичній школі №2 навчальний рік розпочався із приємних змін: завершено капітальний ремонт коридорів на 1 поверсі.

Комплекс робіт із капітального ремонту 1 поверху у цьому закладі розпочався 2017-го року, коли було відремонтовано фойє. А цьогоріч, окрім ремонту коридорів, встановлено звукоізоляційні двері та нове освітлення, змонтовано підвісну стелю, плитку на підлогу. Загальна вартість робіт – 900 тисяч гривень, спрямованих із бюджету міста, – повідомляють у Луцькій міській раді.

Також у коридорах 1 поверху будуть замінені стільці. А в наступні роки у цьому закладі проведуть ремонт другого поверху та паркану, який також потребує ремонту.

Загалом у Луцькій музичній школі №2 навчається 500 дітей. Цьогоріч учнівський колектив поповнило 65 учнів. Навчально-виховний процес здійснюється педагогічним колективом, що налічує 73 викладача. Навчання проводиться за шести- та восьмирічною програмою.

За роки навчання учні отримують підготовку за обраною спеціальністю, додатковим інструментом, колективним музикуванням та з музично-теоретичних дисциплін. В школі діють творчі колективи: симфонічний оркестр, оркестр народних інструментів, духовий, камерний, ансамблі скрипалів та бандуристів, ансамбль народної музики «Жарт».







Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром