Розбійникам, які напали на народного депутата оголосили про підозру у скоєні злочину

11 Червня 2016, 10:34
1676

Слідчі Луцького відділу поліції оголосили затриманим раніше двом громадянам Грузії про підозру в скоєнні злочину за ознаками ч. 2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою осіб) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, про це повідомили у п’ятницю, 10 червня, у секторі комунікацій ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо,  учора, 09 червня, вранці близько 8 години на вулиці Арцеулова в Луцьку двоє чоловіків скоїли розбійний напад на народного депутата України Ігоря Лапіна. Вони викрали барстетку в потерпілого та застосовували зброю, коли народний депутат намагався автомобілем перегородити їм дорогу для втечі. Після цього постраждалий також застосував зброю. Він зробив 7 пострілів у сторону нападників з пістолета. Під час стрілянини ніхто не постраждав. Зловмисники на автомобілі «Volkswagen Passat B5» втекли з місця нападу.

Поліцейські менш ніж за півдоби затримали нападників. Ними виявилися громадяни Грузії.

Волинські поліцейські під час прес-конференції розповіли подробиці інциденту та роботи правоохоронці з розкриття розбійного нападу.

Правоохоронці розповіли подробиці затримання розбійників та про особи затриманих. Ними виявилися громадяни Грузії, яких раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Слідчі Луцького відділу поліції оголосили затриманим двом громадянам Грузії про підозру в скоєнні злочину за ознаками ч. 2 ст.187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою осіб) Кримінального кодексу України. Завтра Луцький міськрайонний суд вирішуватиме, яку обрати міру запобіжного заходу.

 

Коментарі
13 Червня 2016, 18:32
Багатоходівочка...))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром