Соборності: водій-хам мало не за волосся тягнув жінку з машини

10 Червня 2016, 19:05
4567

На проспекті Соборності поблизу ТЦ «Порт Сіті» виник конфлікт між двома водіями, які не поділили дорогу, що і переросло у словесну перепалку.

Про це Район.Луцьк розповіла очевидиця події Валентина.

За її словами, чоловік на «Мерседесі» не захотів пропускати жінку-водія на «Тойоті», і з цього почалася сварка. Водій-хам вийшов з автомобіля і, як стверджують очевидці, щось голосно викрикував і намагався витягти з машини жінку. Опісля вскочив у свій «Мерседес» і поїхав у невідомому напрямку.

Район.Луцьк  звернувся за коментарем до прес-служби патрульної поліції, аби дізнатися, що викликало таку агресію у двох зовсім не знайомих людей.

Речниця патрульної поліції Ольга Бузулук розповіла, що автомобіль «Тойота» рухався з вулиці Карпенка-Карого у напрямку Сухомлинського і йому біля заднього входу у «Порт Сіті» не надав перевагу водій автомобіля «Мерседес», хоча за правилами мав пропустити.

Виникла словесна перепалка між жінкою-водієм і чоловіком: вона попросила здати назад,  а він відповів, що «назад ніколи не здає» і почав вживати нецензурну лайку. Жінка розгубилась і викликала патрульну поліцію.  Ініціатор одразу розвернувся і покинув місце події.

Патрульні прибули приблизно через десять хвилин, але винуватця не застали. Пізніше він повернувся, проте за кермом його авто була інша людина. Говорив, що їхав не він. Як стверджують очевидці, від нього пахло алкоголем, хоча чоловік казав, що нічого не вживав, а потім розповів, що все-таки пив, але вже після скандалу, який трапився на дорозі. Варто зауважити, що подію зафіксували камери спостереження, розміщені на ТЦ «Порт Сіті».

У результаті, в наркодиспансері чоловік «надув» 1,7 проміле. Патрульні поліцейські оформляють адміністративні матеріали з приводу інциденту.

Яке покарання чекає на водія-хама, ми повідомимо згодом.




 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
11 Червня 2016, 15:48
Священу биту потрібно возити жінкам водіям, щоб усіляке бидло пальці свої не пхало!!!
13 Червня 2016, 16:47
Маю повне відео як ця жінка крила матом водія Мерседеса
13 Червня 2016, 16:49
Наталка це ти бидло! Водій не сказав жодного образливого слова! В адресу жінки а вона облаїла матом!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром