У Луцьку стартував 7-й Кубок світу WPA з пауерліфтингу

10 Червня 2016, 17:11
2073

7-й кубок Кубок світу WPA з пауерліфтингу, жиму лежачи та станової тяги стартував у Луцьку сьогодні, 10 червня, у приміщенні «Адреналін Сіті» на території «Арена спорт».  На нього завітали найсильніші пауерліфтери планети.

Як повідомив Президент Всесвітнього альянсу пауерліфтингу в Україні Вадим Коцага, у змаганнях беруть участь понад  300 спортсменів з 12 країн: Швеції, Польщі, США, Росії, Італії, Угорщини, Азербайджану, Грузії, Білорусі, Молдови, Вірменії та України. Очікується, що свої виступи продемонструють 7 атлетів, які брали участь у легендарному турнірі "Битва Чемпіонів", а також багато інших титулованих спортсменів.  В кількох номінаціях будуть виконані спроби встановити рекорди "всіх часів та народів".

 У день відкриття виступають аматори. Вони виконують присідання зі штангою. У суботу-неділю на поміст вийдуть професіонали.

Під час урочистого відкриття змагань важкоатлетів привітав звернувся заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Микола Авраменко. 

Головний суддя чемпіонату Вадим Коцага вручив генеральному директору Центру дозвілля та розвитку "Адреналін Сіті" Ірині Мордик та керівнику СК "Арена Спорт" подяки від Всесвітнього альянсу пауерліфтингу.

Силові показові вправи з підкидання 16-ти кілограмових гирь із захопленям спостерігали і глядачі і спортсмени.

Чемпіонат триватиме до неділі,  12 червня. Початок змагань – о 10:00. Вхід вільний.




















 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром