Театральний майдан: лучан кличуть на маніфест проти Путіна

10 Червня 2016, 15:17
1548 Джерело: facebook.com

ГО «Автомайдан України» та Луцьк доєднується до міжнародної та глобальної акції «StopPutin Stop WAR in Ukraine: Global event / Mіжнародня акція».

Про це йдеться у спільноті Штаб Луцьк Автомайдан України.

«За останні дні – щодня є вбиті і поранені громадяни України, і не тільки військовослужбовці: від постійних обстрілів страждають і місцеві мешканці, серед яких є діти.

У п'ятницю, 10 червня, о 18:00, українська громада Європи, Канади і США збирається на глобальний мітинг: ‪#‎StopPutinsWarInUkraine

В Луцьку маніфестація пройде на центральному майдані біля пам’ятника Лесі Українки, початок о 18:00.

Після демонстрації кілька активістів із різних країн Європи розпочнуть в Німеччині голодування.

Ми будемо просити:

1. Повне виведення назад у Росію військ і військової техніки

2. Посилити (збільшити) спостережну місію ОБСЄ і подовжити її роботу до 24 годин на добу. Допустити місію ОБСЄ до частини українсько-російського кордону який Україна тимчасово не контролює. Оскільки мінські угоди не виконуються з боку Росії, за ocтанні дні маємо різке погіршення ситуації на Донбасі на лінії розмежування, щодня, на жаль, є загиблі і поранені і кількість міняється.

3. Продовжити санкції проти Росії, оскільки Росія не виконує мінських угод. Через Російську агресію на сході України посилюються обстріли, гинуть українські військові і мирне населення», - йдеться у дописі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром