У Луцьку вдруге відбудеться фестиваль громадської активності «uCRAZYans»

06 Жовтня 2018, 20:14
3198

У Луцьку відбудеться фестиваль «uCRAZYans», під час якого «не менше 15 шалених громадських організацій Волині будуть виробляти мільйони кілобайт позитиву, при чому все у енергозберігаючому режимі».

«Не зрозуміли як це?! – Тоді чекаємо на Вас вже 7 жовтня на театральному майдані міста. Розкажемо та покажемо як бути «енергійними та ефективними  водночас». Наше завдання – інтерактив, креатив, новація», - кажуть організатори дійства.

Команда Волинського Інституту Права та активних громадських організацій Волині представлятимуть свої організації у форматі  креативного музею.

«Не відкриваємо усі секрети, але те, що буде чим зайнятися і дорослим, і малим - це факт. Цього дня, крім роботи унікального музею експонатів, для Вас працюватиме дитяча зона, зона лекторію та зона вимірювання пульсу… Якого? Громадського та енергоефективного. «Громадський пульс: Волинський вимір» - саме під таким гаслом Вас зустрічатиме Луцьк 7 жовтня. Чекаємо Вас на фестивалі громадської активності «uCRAZYans», починаючи з 11.00 на театральному майдані міста», - повідомили організатори.  

Родзинкою фестивалю стане показ відеороликів про активні громадські організації Волині.

Усім організація, які бажають, щоб саме їх структура стала героєм одного з п’ятнадцяти  відеороликів, потрібно до 12 вересня заповнити анкету зголошення-https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzdOFUZGK6f-4XwB6_iTMMI3Oxg_pj2tnsMhN9Fm83O4bzbA/viewform

На основі усіх анкет конкурсна комісія відбере п'ятнадцять найактивніших волинських громадських організацій. Саме відеоролики про їхню роботу та їхню команду будуть показані лучанам та гостям міста під час фестивалю.

Довідка

Даний захід представлений ОМГО «Волинський Інститут Права» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерiв i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром