Закамарки: Де провести останні теплі вечори в Луцьку

05 Вересня 2018, 11:37
1949

Ті, хто вже почав сумувати за літом, має змогу «законсервувати» останні теплі вечори, насолоджуючись заходом сонця на березі ставка на Ковельській.

Для любителів романтики місцина поблизу Луцької міської державної лікарні ветеринарної медицини, що на вул. Ковельській 128А. Мова йдеться про Омеляник, притоку річки Стир. З моста на Ковельській часто можна побачити чоловіків, які ловлять рибу з дерев’яних пірсів. До одного з таких пірсів можна спуститися з дороги.

Проте майте на увазі – якщо надумаєте, на dас чекає одне завдання. А саме – пройти гору сміття, яку невдячні відвідувачі побережжя Омеляника лишили на спуску. Як у деяких казках, щоб зустрітися із прекрасною принцесою, потрібно перемогти злого дракона, так і тут – треба подолати страшну сміттєву стежку.

Однак жах від побаченого зміниться задоволенням від прекрасних краєвидів, що відкриються, коли спуститися донизу. Особливо там гарно на заході сонця. Прикро, що якість води не дозволяє там поплавати, однак для медитації та релаксації місце чудове – спокій, безперервне колихання води та тихі рибалки, які намагаються не злякати рибу. Тож законсервуйте спогади про теплі літні вечори в такий спосіб.









 

Олеся САЄНКО

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром