У Луцьку благодійники придбали джип для розвідників

06 Серпня 2015, 17:55
3484

Для потреб розвідувального загону 72-ї окремої механізованої бригади фонд «Волинь-2014» придбав автомобіль підвищеної прохідності.

 

Сьогодні, 6 серпня, позашляховик передав бійцям фундатор фонду Володимир Цибульський. Він розповів, що це вже 40 авто, яке вони відправиви на схід. А автомобіль Opel Frontera – це вже четвертий транспортний засіб, який отримає 72-га бригада, пише Волинський інформаційний портал.

«Чому 72-га бригада? Бо там є достатньо волинян, у тому числі там воюють кілька працівників підприємства, яке я очолюю, АТ «СКФ-Україна». Ми з ними постійно в контакті», - зауважив Цибульський і додав, що воякам із 72-ї допомагали не тільки транспортом, але й необхідним оснащенням, тепловізорами, формою тощо.

Виконавчий директор фонду Володимир Кривович зауважив, що «Волинь-2014» намагається виконувати всі заявки. Так, серпень стане плідним на транспорт для бійців. Окрім Opel Frontera, подарованого Володимиром Цибульським, який відправлять на Схід вже сьогодні, в зону АТО поїде автомобіль Isuzu Trooper, який нині перебуває на обслуговуванні. В планах – ще два транспортні засоби.

Крім купівлі автомобілів, фонд «Волинь-2014» проводить ще й ремонт техніки.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром