Театральний майдан: футбольні вболівальники матимуть свою фан-зону

09 Червня 2016, 13:46
1877

Близько 200 тисяч гривень витратять на облаштування фан-зони, де лучани та гості міста зможуть на великому екрані переглянути усі матчі Чемпіонату Європи з футболу.

Про це повідомили у четвер, 9 червня, під час прес-конференції щодо діяльності фан-зони до Євро-2016.

Для зручного перегляду матчів на Театральному майдані планують облаштувати «Територію футболу», яка відбуватиметься під патронатом міськради. Організовує розміщення фан-зони ГО «Volfest». Голова організації Валерій Пельц зауважив, що територія буде меншою, ніж у 2012 році, але головне те, що лучани та гості міста зможуть переглянути усі матчі чемпіонату.

«На жаль, ми не встигнемо показати відкриття, адже фан-зона працюватиме з 12 червня до 10 липня. Проте на нинішній момент це єдина ліцензійна фан-зона у Луцьку», – повідомив Валерій Пельц.

На час розміщення «Території футболу» на Театральному майдані розглянуть можливість встановлення додаткових біотуалетів, а також гарантують сумлінне прибирання ділянки, охорону громадського порядку та чергування швидкої медичної допомоги.

Організатори зарання просять вибачення у лучан, які проживають в центрі міста за можливий шум у вечірній час, проте зауважують, що алкоголь на території не продаватимуть. Поки вболівальникам у фан-зоні планують дозволити лише безалкогольне пиво і виключно у пластиковій тарі. Екран для перегляду розмістять у конструкції фонтану.

Точну кількість вболівальників, які зможуть розміститися на майдані, організатори назвати не можуть, проте сподіваються, що місця вистачить усім охочим. При несприятливих погодних умовах, трансляцію припинятимуть. Спонсорує фан-зону у Луцьку ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Генеральний директор підприємства Ігор Чорнуха зауважив, що долучитися до облаштування фан-зони погодилися одразу, адже така ініціатива створить єдине місце для тих, хто хоче подивитися матчі і поспілкуватися з однодумцями.

«Не сумніваюся, що це буде територія, де активні лучани зможуть переглянути матчі, поспілкуватися та приємно провести свій час. Думаю, це досить хороший захід, який популяризуватиме серед населення як спорт, так і здоровий спосіб життя загалом», – зазначив Ігор Чорнуха.

Графік матчів:



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром