Луцькі перевізники вважають, що влада їх дурить

09 Червня 2016, 13:27
2015

Луцький підприємець Ігор Голубович обурений рішенням членів конкурсного комітету Луцькради, які віддали 3 маршрути перевізнику, який на думку Голубовича, взагалі мав бути недопущений до участі у конкурсі.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Підприємець Ігор Голубович, який мав здійснювати перевезення на маршрутах №1, №8 та №10, не став себе розрекламовувати так як це робив представник «Санрайзу». Чоловік впевнений, про його роботу може свідчити лише результат та численні подяки.

Тоді ж, під час конкурсного комітету начальник управління транспорту Анатолій Миронюк вносив пропозицію, щоб ВТП «Санрайз» не допускати до участі у конкурсі.

«Я голосував проти цього претендента, тому що на мою думку, в результаті перевірених мною матеріалів робочого органу цей перевізник допустився грубих помилок, саме тому я прийняв рішення для себе як член конкурсного комітету голосувати проти», – розповів Анатолій Миронюк.

Однак решта членів конкурсного комітету проголосувала «за». Не зупинило посадовців і те, що у «Санрайзу» не вистачало потрібної кількості автобусів на дані маршрути, а ті, що були – не обладнані GPS-навігацією, стверджує Ігор Голубович.

«У них були порушення, дуже серйозні порушення, які зафіксовані. Щоб іти на конкурс, потрібно найперше мати автобуси. Цих автобусів, як виявилося, у «Санрайза» немає», – зазначає він.

Такі дії членів конкурсного комітету Ігор Голубович засуджує і запевняє – за справедливість боротиметься до кінця.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром