Лучанин розказав, на що витрачає мільйон, виграний в лотерею

04 Вересня 2018, 09:53
2002

Пощастило на мільйон. Будівельник Микола Гліна із Луцька рік тому виграв мільйон гривень у "Лото-Забава"

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

Після п’яти років гри в у “Лото-Забава” з Миколою Гліною трапилось те, про що мріє кожен лотерейний гравець – він став мільйонером. 24 вересня  2017 року вони разом з дружиною Тетяною завітали до студії улюбленої лотереї, отримали чек на мільйон гривень та розповіли про свої враження та плани на виграш.

Дружина Миколи радіє. Говорить, повірити у те, що все відбувається насправді, змогли лише після приїзду до Києва на запрошення лотерейного оператора, який окрім омріяного чеку на мільйон гривень, вручив Миколі та Тетяні сертифікат на участь в ексклюзивній подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", яка передбачає цілу низку розваг.

Серед них: участь у прямому ефірі улюбленої лотереї, бранч з ведучими "Лото-Забава", пересування містом на персональному білосніжному лімузині, професійна фотосесія. А ще -  індивідуальна екскурсія станціями Київського метрополітену, який Тетяна побачила вперше у житті. 

Головна мрія Миколи - вирішити квартирне питання, адже наразі він з дружиною та трьома власними дітлахами проживає у квартирі з рідним братом, його дружиною та його трьома дітьми. Тобто, вдесятьох.

Тепер після виграшу в “Лото-Забава” він став на крок ближче до здійснення мрії, адже наразі виграний мільйон є не тільки фундаментом для її реалізації, але й фінансовою подушкою безпеки, завдяки якій жити сімейству стало набагато легше. 

Родина новоспеченого багатія зажила по-новому. Для своєї дружини та трьох доньок пан Микола організував спільний відпочинок на морі. Говорить, його дівчата там  не були ще жодного разу за все життя.

Чоловік і далі збирається купувати лотерейні білети і налаштований зірвати джекпот.До речі, за час існування лотереї “Лото-Забава” вже  301 українець став мільйонером, і 22 з них  з’явилися цього року.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром