Як Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою розпочав навчальний рік

03 Вересня 2018, 20:50
Волинські ліцейїстки 8837
Волинські ліцейїстки

Дівчата в білосніжних сорочках, а хлопці – в міліарних одностроях. Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, який є одним із найпрестижніших навчальних закладів нашого регіону відсвяткував день знань. 

Про це йдетьсяв сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Максим Кінах в ліцеї навчається вже третій рік. Хлопець вважає що кожен свідомий чоловік має пройти військову підготовку, а надто нині, коли на сході тривають бойові дії.  

А ось і ліцеїстки вишикувались у білосніжних сорочках. Для них тут привілеїв немає, всі у стійці «струнко» та й військова підготовка на рівні з хлопцями.

Заступник начальника ліцею з навчально-виховної частини Тетяна Бріус стверджує, з кожним роком кількість охочих опанувати саме цей фах зростає. Тож гордитися сьогодні є чим.

Зауважимо, що на базі  Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою у відсотковому співвідношені, кількість дівчат на сьогодні переважає над хлопцями. А при вступі, за словами Тетяни Бріус, було п'ять осіб на одне місце. Тож зараз тут активно працюють над розширенням кількості вступників. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром