У Луцьку мешканців вулиці Кравчука підстерігає смертельна небезпека

03 Вересня 2018, 19:30
5360

Нещодавно на вулиці Лесі Українки у центрі Луцька впала липа, коріння якої були обрізані. На щастя, тоді ніхто не отримав травм.

Аналогічна ситуація може статися на вулиці Кравчука, з приводу чого занепокоєння висловив голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов. Зокрема, мова йде про обрізане коріння, до півметра в  діаметрі у величезної тополі, яка вища пятиповерхівки. «Потужне коріння цього велетня з одного боку обрізане повністю.

Якщо тополя завалиться, то пошкодить не одну квартиру будинку, що навпроти та може травмувати і їх мешканців, і пішоходів та водіїв, що опиняться поруч. Для цього достатньо лише одного потужного буревію. Очевидно, на вулиці йде підготовка до облаштування тротуару, а це означає, що ціла алея величезних тополь буде так само підрізатися, і наслідки в подальшому можуть бути просто катастрофічними. Більше того, це місце масового скупчення дітей, оскільки поруч розміщені дві школи №№ 21 та 25 і два дитячі садочки.

«Є і трагікомічні ситуації. Дивіться фото нещодавно «обрізаних» дерев у моєму дворі на Кравчука 5… І вишенька на торті - птахівниця, яка тримається на «чесному слові» над лавкою де гуляють мами з маленькими  дітьми. А багаторічна береза і липа прямо посеред стовбура спилені навпіл… ну що вже казати?! Сусіди просили просто окультурити дерева! Безгосподарність і байдуже ставлення до виконання своїх обов»язків служб, які опікуються цими питаннями наражають лучан на серйозну небезпеку», - сказав він.

«Можливо нічого не станеться і для когось це дрібниці. Але я переконаний- не слід вважати дрібницями те, що може призвести до неповоротних наслідків. А тому, висловлюючи свою позицію, сподіваюся на правильну реакцію тих, кого це стосується та небайдужість лучан», - наголошує  Дмитро Глазунов.

обрізані дерева в дворі будинку Кравчука, 5
обрізані дерева в дворі будинку Кравчука, 5





обрізані дерева в дворі будинку Кравчука, 5
обрізані дерева в дворі будинку Кравчука, 5

 

 

 

Коментарі
04 Вересня 2018, 00:55
А ви цим тупарилим активістам напишіть які не дали зрізати аварійні дерева на Лесі Українаи
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024