У Луцьку презентували новий житловий комплекс

08 Червня 2016, 19:07
2674

Лучанам показали, яким повинне бути місто майбутнього, на презентації нового житлового комплексу.

Навіть його назва – по-справжньому сучасна і небанальна: «Супернова», пише «Таблоїд Волині». «Це астрономічний термін. Він означає вибух, після якого утворюється нова зірка», – розповів Андрій Разумовський, генеральний директор компанії «Інвестор», яка нещодавно й розпочала спорудження комплексу неподалік вулиць Потебні і Львівської.

Гостям презентували 3D-макет першої черги комплексу – трьох 10-поверхових будинків, кожен на один під’їзд. «Бачите, так у Європі будують: ніяких «колодязів»,чи «китайських стін». Один будинок – один під’їзд. Тому будинки добре освітлюються, і у кожній квартирі вистачатиме природнього світла» - Андрій Разумовський проводить цілу екскурсію біля макету.

«Супернова» в мініатюрі насправді детальна і зрештою повноцінна: стоять машини, ростуть дерева, «ходять» люди. «У нас територія потужно освітлюватиметься. Буде і красиво, і безпечно» - як доказ того на макеті горять навіть малюсінькі світильники, встановлені уздовж доріг і доріжок. Світло ллється і з вікон будинків.

Як наголосили в «Інвесторі», купити квартиру у «Супернові» можна вже.  «У нас уже працює відділ продажу, ми даємо можливість придбати квартири у «Супернові» вже, не чекаючи завершення будівництва, коли вони точно будуть дорожчими на 20-25%», - пояснив директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський

Купуючи квартиру на початковому етапі, окрім можливості вигідніше придбати житло, можна отримати й інші переваги. Наприклад, змінити планування квартир, влаштувати теплу підлогу, і взагалі – отримати квартиру під ключ, передбачивши розташування меблів, комунікацій, сантехніки, замовивши ексклюзивний ремонт, - обіцяє забудовник.

Детальніше читайте у матеріалі Новий житловий комплекс «Супернова» презентували кліпом і піснею від Галі Падалко

Так виглядають у мініатюрі перші три будинки «Супернови»
Так виглядають у мініатюрі перші три будинки «Супернови»

 

Коментарі
09 Червня 2016, 12:37
Ти Разумовськимй магнат і олігарх ,хто це житло буде в тебе купувати.Ми люди не живемо,а виживаємо за 1000 пенсії і 2 тисячі зарплати.Такі,як ти оілігархи самі собі побудують. От сам і будеш жити.Тільки не забувай про вічність, а вона неминуча.І там землю дають і житло всім однакове і туди з собою нічого не візьмеш,бо там ти будеш сам відповідати перед Богом за все,що сотворив за життя.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром