Кравчука: на тротуарах можна поламати ноги

09 Червня 2016, 09:02
1927 Джерело: bukodtrk.gov.ua

Тротуари на вулиці Кравчука знаходяться у жахливому стані, або ж взагалі розбиті і непридатні для того, аби по них ходити.

Це під час власної прогулянки помітила жителька міста Ольга Андрієвська, яка описала свої враження у Facebook.

«Довелося сьогодні пройти пішки всю вулицю Кравчука. Під час прогулянки думала, що лишу там свої босоніжки. Тротуари для пішоходів практично відсутні по обидва боки дороги або в такому стані, що можна ноги повикручувати. За виключенням острівків бруківки біля Патіо, Жако і ще кількох місць. По-друге, біля житлових будинків бур'яни такі, що скоро вовки завиють. По-третє, в окремих дворах, де недавно клали асфальт, поставили поребрики, з одного боку асфальт, а з другого позалишали розриті рови на газоні. Це по-українськи називається: танцювала і не вклонилася. Не сумніваюсь, що ці двори вже здали в експлуатацію так і лишивши ті ями», - йдеться у повідомленні.

Також Ольга у своєму дописі звернулася до міського голови та окремо до інших посадовців міськради, аби ті довели до ладу пішохідну частину вулиці Кравчука:

«Пане, міський голово Микола Романюк, я не лучанка, але мені прикро що в Луцьку такі вулиці. Тому звертаюсь до Вас, аби Ви хоч якось відреагували. Окремо звертають до депутатів, які обирались по округу і вул. Кравчука, зробіть хоч щось @ Ihor PolishchukPavlo DanylchukTaras ShliakhtychАлла Надточий - депутатів теж прошу відреагувати, або підказати колегам від цього округу щоб попрацювали. П.С. На підтвердження своїх слів не полінуюсь і відфотографую картину європейського міста!» - пообіцяла Ольга Андрієвська.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром