У Луцькраді похизувалися ремонтом вулиць

02 Вересня 2018, 17:02
1390

У Луцьку тривають роботи з благоустрою і покращення стану дорожнього покриття та доступності пішохідної зони.

Так, на вулиці Ковельській відбувається ремонт моста через річку Стир: старе бетонне покриття знімають, деформаційні шви міняють на сучасні, облаштовують сучасну гідроізоляцію і проводять підготовку поверхні до нового асфальтного покриття. Ремонт планують завершити через півтора місяця, - повідомили в міській раді.

Тривають роботи з капітального ремонту тротуарного покриття на вулиці Винниченка. Бруківка тут буде різноманітною, адже до візерунку додадуть елементи із натурального гранітного каменю. Попередньо, посадовці уже відзначали високу якість виконання робіт підрядником.

Вулиця Євгена Коновальця в найкоротші терміни отримає нове дорожнє покриття. На разі роботи ще тривають.

В стадії завершення влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією на вулиці Лопатіна. Попередньо, згадана вулиця мала лише ґрунтову дорогу, котра у сезон дощів перетворювалася у болото. Окрім того, вулиця знаходиться під нахилом, а отже усі дощові води стікали донизу, поступово розмиваючи і без того погану дорогу. Місцеві жителі вже сьогодні оцінили нове дорожнє покриття і планують подальший благоустрій.


















 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром