У тролейбусах планують запровадити електронний облік пасажирів

08 Червня 2016, 16:30
1937

На найближчу сесію міської ради вноситься програма розвитку електротранспорту у місті Луцьку.

Про це розповів під час оперативної наради у середу, 8 червня, заступник міського голови Сергій Григоренко, повідомляють на сайті міськради.

Одним із розділів документу передбачено запровадження електронного обліку пасажирів. За його словами, кондуктор у тролейбусі матиме спеціальний пристрій (валідатор). При оплаті за проїзд він друкуватиме квиток. Пільговим категоріям громадян буде видана спеціальна картка. Сергій Григоренко наголосив, що це дасть можливість контролювати кількість пасажирів та надходжень.

Також заступник міського голови наголосив, що на Луцькому підприємстві електротранспорту ситуація покращується. Працівники отримують вчасно заробітну плату. Крім того, за його словами, нині у електротранспортному цеху та приміщенні мийки тривають ремонтні роботи. Кошти виділені з міського бюджету.

Розповів Сергій Григоренко й про те, що нині у Литовській Республіці відпочивають діти загиблих учасників АТО. За його словами, відпочинок вдалося організувати завдяки партнерським відносинам з Таураге. Він наголосив, що сподівається на продовження співпраці.

Наголосив заступник міського голови й на конкурсі громадських ініціатив. Він зазначив, що цьогоріч значно покращили систему голосування і уникнули голосування із-за кордону. Він наголосив, що цьогоріч переможці отримали по 1200-1400 голосів, а це у десять разів менше, ніж попереднього року. За його словами, ідея анулювати результати є неправильною, адже це не дасть можливості реалізувати ряд цікавих проектів, зокрема, спортивний майданчик для інвалідів тощо.

Сергій Григоренко запропонував громадським активістам допомогти у розробці більш досконалої системи голосування, а не лише критикувати.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром