Лучанина, який живе в машині, прихистять в притулку «Фіміаму»

01 Вересня 2018, 15:43
«Житло» Георгія Назарчука 2993
«Житло» Георгія Назарчука

Лучанин Георгій Назарчук, який змушений мешкати в автомобілі на вулиці, зможе оселитися в притулку для бездомних, що діє при церкві «Фіміам».

«Сьогодні, 31 серпня, за ініціативи директора департаменту соціальної політики Вікторії Майбороди та директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у м. Луцьку Галини Шатецької, а також із представниками управління охорони здоров’я Луцькоі міської ради та юристами з Центру надання безоплатної правової допомоги було проведено зустріч з лучанином Георгієм Назарчуком, який вже понад тиждень живе у салоні автівки поруч із своєю колишньою квартирою». - повідомили в департаменті.

«В обговоренні та з'ясуванні обставин, що призвели до даної життєвої проблеми Георгія Назарчука взяла участь і його рідна сестра Діна Собковська. 
В результаті зустрічі було вирішено в найкоротші терміни допомогти пану Геогрію пройти медичне обстеження, необхідне для його тимчасового поселення в Центр обліку бездомних, яким опікується церква «Фіміам», а також надання безкоштовного юридичного супроводу для подальшого вирішення нагальних проблем його життя», - кажуть чиновники.

Читайте також: На Гордіюк чоловік, якого вижили з квартири, живе в машині

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром