Яким був перший дзвоник у школі №1 Луцька

01 Вересня 2018, 11:47
8701

День знань у Луцькій спеціалізованій школі І–ІІІ ступенів № 1 розпочався радісно та святково.

Так, усі учні школи прийшли із гарним настроєм та усвідомленням того, що новий навчальний рік почався, - пише ІА Конкурент.

Батьки першачків помітно нервували, але ці нервування були приємними. Коли ж найменшеньких запросили пройтися під рушничками та доєднатися до решти учнів, весь склад школи був на подвір'ї, тоді й пролунав Гімн України.

Смішні бантики, квіти, за якими не видно облич малят та усмішки – це ті атрибути, за якими можна було зрозуміти, що перед нами першачки.

Опісля хвилини мовчання за загиблими Героями України директор школи Андрій Киця звернувся до усіх присутніх із словами вітань.

Сьогодні вчергове ми святкуємо 1 вересня. Для когось це чергова сходинка у шкільному житті. А я вважаю, що найбільше свято сьогодні для наших найменших школярів, які стоять сьогодні у першому ряду гарно одягнені і з позитивними емоціями. Я вважаю, що ми для них створимо комфортні умови і дітки будуть із задоволенням йти у школу на радість своїм батькам, бабусям, дідусям. Саме діти будуть будувати багату, незалежну і сильну Україну. Це наше майбутнє", – звернувся директор школи.

Також додав, що в рамках реформування і створення "Нової української школи" вдалося оновити фасад школи. До того ж відбулися зміни й всередині навчального закладу, які дітки зможуть відчути на собі.




1




1












2


 

На святі 1 вересня був присутній і радник луцького міського голови Ігор Поліщук, якому також надали слово.

Опісля вітальних слів музичний подарунок діткам першого класу надали 11-класники.

Своєю чергою першокласники у своїх віршиках пообіцяли гарно вчитися та бути дружніми.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром