Де в Луцьку тусуються наркомани

06 Серпня 2015, 14:50
6503

Район.Луцьк побував у відомих у місті наркоманських "точках".

Закинутий будинок поблизу замку Любарта по вулиці Плитниці, 7 давно став місцем "сходки" наркоманів і нічліжкою для безхатьків. Час від часу ці місця "культмасового" відпочинку перевіряють міліціонери.

"Брати Гадюкіни" співали: "А потім він піде до лісу, ватру розпалить, отраву зварить, натєгне на голову мішок з целофану, ляже і заторчитть". 

Луцькі ж наркомани в ліс не ходять, мають просто у місті свої "точки",  де можна кайфонути.

Отож екскурсія місцями відпочинку наркоманів.

Територія колишнього хлібокомбінату біля залізничного вокзалу.

1

Закинутий будинок біля замку Любарта, по-народному «Сємєчка».

Набережна Стиру.

Також наркомани люблять "поторчати" під мостами, що з’єднують проспекти Перемоги і Соборності та через Сапалаївку на проспекті Відродження.

Район. Луцьк запрошує громадських журналістів інформувати про побачене, почуте, підслухане, сфотографоване і зняте на відео. Впевнені: Ви знаєте більше!

Коментарі
06 Серпня 2015, 18:15
Ще забули територію колишньої військової частини на Володимирській, де знаходиться ГТУЮ. Там спокійно з возиком пройти неможливо, місце де спокійно можна випити з товаришем, вколотися, в туалет сходити та й навіть перепочити і виспатися в кущах, доки доза не попустить.
07 Серпня 2015, 02:00
аж надто якось живописно, нібось яка мисткиня писала - а де факти і коменти? по фотці з місця і баста Лож, пдьож і правакация
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром