У Луцьку поділилися успіхами в розвитку підприємництва

31 Серпня 2018, 21:30
1600

У луцькому центрі зайнятості говорили про успішне підприємництво та тих, хто вже ризикнув і за допомогою кваліфікованих працівників та навчання центром зайнятості розпочали власну справу. 

Про це йдеться в сюжеті каналу Сфера-ТВ.

Напередодні дня підприємця директор обласного центру зайнятості Роман Романюк вже традиційно зібрав журналістів аби поговорити про те, як за допомогою всього лише кількох кроків стати успішним бізнесменом. Його відчинили минулоріч, тим самим, створивши таку собі платформу, яка допомагає не лише відкрити власну справу, а й здійснити повний її супровід.

Новинкою у роботі служби зайнятості стали сектори рекрутингу, які вже з’вилися в окремих центрах області. Їх суть полягає у тому що фахівці служби шукатимуть висококваліфікованих спеціалістів не лише серед безробітних а підбиратимуть персонал і з числа незайнятого населення та осіб які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Також у перспективі запланована співпраця з товариством «Робота інтернешенал», де служба зайнятості розміщуватиме вакансії та опрацьовуватиме вже розміщені там резюме. До слова, на напрямок підприємницької діяльності в бюджеті обласного центру зайнятості цьогоріч передбачено 2 мільйони 700 тисяч гривень. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром