«Я нічого не приховую та чесно декларую усе», – Андрій Покровський відповів на закиди про відпочинок

31 Серпня 2018, 20:07
Андрій Покровський 1495
Андрій Покровський

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський відповів на закиди журналістів щодо витрат на відпочинок.

Звернення опублікували на онлайн-платформі депутата у Facebook.

На ресурсі bihus.info з'явилося журналістське розслідування про ТОП-10 найдорожчих відпочинків чиновників, в якому згадали й Андрія Покровського.

«Я підтримую журналістів, які своєю роботою об'єктивно висвітлюють недоброчесність державних службовців та невідповідність витрачених ними коштів щодо доходів, які вони отримують з державного бюджету.

Але щодо появи мене в цьому матеріалі хочу заявити таке: я ніколи не перебував і не перебуваю на державній службі чи службі в органах місцевого самоврядування та не є чиновником. Також я не отримую жодних коштів з державного бюджету чи місцевих бюджетів.

Моя діяльність як депутата Луцької міської ради є неоплачуваною. Ті кошти, які вказані у декларації як витрати на готель, є нічим іншим, як витрати, які були здійснені під час моїх робочих поїздок, і не є витратами на відпочинок. Хочу зазначити, що, на відміну від багатьох публічних службовців, я нічого не приховую та чесно декларую усе, як цього вимагає закон.

З повагою до журналістів хочу наголосити, що в погоні за сенсацією не варто зводити наклепи», – розповів Андрій Покровський.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром