ДПЗ: депутати обговорили спортивне майбутнє лучан

07 Червня 2016, 15:02
2108

У спортклубі на вулиці Дружби Народів хочуть зробити безплатні гуртки, а також збільшити штат КП «Спорт для всіх» за рахунок тренерів та технічних працівників.

Про це говорили під час дня депутата у спортивному клубі за місцем проживання «Стріла» у вівторок, 7 червня.

Депутат Микола Яручик розповів, що до нього неодноразово зверталися мешканці та ініціативна група, котрі хочуть аби на районі були безплатні гуртки для дітей, оскільки платити за заняття можуть не всі.

Нагадаємо, що підписи під зверненням поставили 1180 мешканців мікрорайону, а також 460 дітей та головний дільничний району.

Окрім того депутат наголосив на необхідності подумати про технічного працівника, адже у клубі нікому прибирати. Також він зауважив, що приміщення потребує капітального ремонту.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко наголосила,  що «Стріла» не єдиний спортклуб,  який перебуває у такому стані,  ремонту потребують всі приміщення спортивних клубів. Вона зазначила,  що питання безплатних гуртків варто розглядати комплексно, а не по єдиному мікрорайону.

Керівник спортивного комітету Юрій Волинець запропонував поповнити штат «Спорт для всіх» чотирма тренерами, які будуть протягом тижня у різні дні займатися з дітьми на різних мікрорайонах. За його словами на зарплату одного тренера необхідно близько 30 тисяч гривень в рік.

Депутати вирішили для початку зібрати інформацію по спортклубах,  подивитися, які гуртки можна там ще створити. А також розробити кошторис ремонтних робіт у клубах за місцем проживання і витрати на додаткових тренерів та прибиральниць.  















 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром