ТОП-3 премій луцьких посадовців за серпень

31 Серпня 2018, 11:23
Луцьким чиновникам виписали премії 2839
Луцьким чиновникам виписали премії

У Луцькій міській раді вирішили заохотити преміями чиновників, які, на думку самих чиновників, зробили найбільший внесок у ровиток міста у серпні 2018 року. 

Відповідні розпорядження №№ 751-рб, 754-рб та 755-рб підписав 27 серпня секретар Луцькради Пустовіт. Редакція Район.Луцьк вирішила скласти для своїх читачів ТОП-3 премій, які призначили посадовцям обласного центру Волині за серпень 2018 року:

Почесне ІІІ місце:

Плюс 100% окладу з урахуванням надбавкок і доплат заробили собі: 

  • заступники міського голови Костянтин Петрочук та Юрій Вербич
  • помічник міського голови Борис Смаль та радник міського голови Мар'яна Сорочук 
  • директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик та директор департаменту культури Тетяна Гнатів 
  • а також начальники управлінь та відділів міськради: Л. Галан, Н. Рибай, В. Гудима, О. Барська, О. Макарова, З. Балюк, А. Махецький.

ІІ місце:

Як і минулого місяця, додасть 120% до свого посадового окладу, надбавок і доплат радник міського голови Анатолій Миронюк.

І місце:

Безумовним лідером з отримання додаткових коштів з бюджету Луцька з ще більшим, ніж у липні, відривом став радник міського голови Ігор Поліщук – він має отримату премію у розмірі 250% окладу, усіх надбавок і доплат.

Читайте також: ТОП-5 премій луцьких посадовців за липень

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024