Центр: театр відремонтують майже за мільйон

06 Серпня 2015, 14:18
3426

Для ремонту глядацької зали Волинського обласного театру ляльок, що на вулиці Богдана Хмельницького, просять виділити майже мільйон гривень.

Про це інформують Волинські новини.

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму начальник управління культури облдержадміністрації Валерій Дмитрук повідомив, що управління підготувало низку пропозицій щодо розподілу коштів перевиконання обласного бюджету. Зокрема, визначили об’єкти, що потребують першочергових ремонтних робіт.

У будівлі обласного театру ляльок потрібно відремонтувати глядацьку залу (підлогу та стелю, адже існує загроза її обвалу), для цього потрібно 990 тисяч гривень.

Також капітального ремонту потребує будівля головного навчального корпусу училища культури та мистецтв (1,199 мільйона гривень). Ще 40 тисяч просять виділити на ремонт автобусу «Неоплан» для колективу «Колос». Також є пропозиції щодо виділення коштів на завершення придбання одягу сцени облмуздрамтеатру та на ремонт гаражу театру (130 тисяч гривень), необхідно також здійснити ремонт даху господарського корпусу обласного краєзнавчого музею.

Загалом попросили виділити 2,959 мільйона гривень.

Члени комісії питання підтримали.

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром