Які з луцьких шкіл за підсумками ЗНО увійшли до 200 найкращих шкіл України

29 Серпня 2018, 21:36
Склали рейтинг найкращих загальноосвітніх шкіл України 2865
Склали рейтинг найкращих загальноосвітніх шкіл України

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав рейтинг найкращих загальноосвітніх шкіл України за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Про це повідомляє Експрес.

За результатами рейтингу, перше місце в Україні посів Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ імені Франка, на другому місці розташувався київський Природничо-науковий ліцей №145, третє місце отримав столичний ліцей «Інтелект». 

Серед лідерів за результатами тестування також опинились Рівне, Черкаси та Луцьк. Найгірше склали зовнішнє незалежне оцінювання випускники Чернівецької та Закарпатської областей, а також Миколаєва та Чернівців.

Серед луцьких закладів освіти, які за підсумками ЗНО увійшли до найкращих шкіл України, такі: Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука,  Луцька гімназія №18, Волинський ліцей-інтернат Волинської обласної ради, Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.















Читайте також: Опублікували рейтинг луцьких шкіл

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром