ТОП 10 найпопулярніших новин Району

06 Червня 2016, 18:08
2916

Вже рік перше гіперлокальне інтернет-видання Район.Луцьк щодня забезпечує лучан оперативною, цікавою та актуальною інформацією.

За цей час журналісти видання написали сотні матеріалів, які часто викликали не тільки зацікавленість, а й дискусії серед читачів.

На свій перший день народження, який виповнюється 6 червня, Район.Луцьк вирішив продемонструвати, які новини  цікавили лучан найбільше, які теми спричинили море переглядів та це більше емоцій серед наших улюблених читачів.

Отож,  перше місце і пік популярності з незліченною кількістю переглядів та не менш вражаючою сумою коментарів набрала новина про… Ні-ні, не про включення гарячої води. Найбільше нашим читачам сподобалася, або ж обурила їх непристойна світлина, яку зробили на фоні головного корпусу Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. Лучани активно коментували, засуджували, жартували, а дехто пожалів, що не був присутнім на фотосесії.

Голі дівчата та юнак зробили непристойну фотосесію на фоні СНУ

Почесне друге місце виборола дещо серйозніша, але не менш кумедна новина, яка свого часу принесла не мало позитиву у життя лучан під час виборів Луцького міського голови. Теледебати кандидатів на посаду мера Миколи Романюка та Олександра Товстенька закінчилися фразою, яка стала мало не культовою у місті.

«Перестаньте бути пацаном!» - теледебати кандидатів у мери скінчились скандалом

Бронзу та третє рейтингове місце виборов матеріал про нові будиночки для собачок з КП «Ласка». Школярі власними силами створювали домівки для безпритульних тварин, а потім шляхом голосування обирали найкращі роботи.

У Луцьку обирають найкращу домівку для безпритульних тварин

Трохи нижче у списку популярних розмістилася новина і про гарячу воду. Майже піврічне існування без теплого водопостачання спричинило шквал емоцій у мережі Інтернет та приватних розмовах.  Тому не дивно, що інформацію про можливе включення води читали, коментували, дякували та не вірили у своє щастя.

Коли у Луцьку буде гаряча вода

П’яте місце у рейтингу зайняв попередній список нових депутатів міської ради. Жителів не абияк зацікавив поіменний прогноз нових представників громади. Тож вони не тільки активно читали, а й висловлювали різноманітні думки щодо майбутньої діяльності депутатів. Чи справдилися сподівання виборців уже можна судити з діяльності, запитів та проектів депутатів.

Нова Луцька міська рада: поіменний прогноз

Шостою у рейтингу Району розмістилася новина, яка відбулася відносно недавно. Незвичайна подія,  яка на щастя, не стала трагічною. Маршрутка,  яка в’їхала у білборд та збила його стала темою для тривалих обговорень як серед місцевих мешканців, так і серед читачів всеукраїнських видань.

Соборності: біля Там Таму маршрутка в’їхала в паркан та білборд

Ще нижче у списку, але тим не менше з вражаючою кількістю переглядів розмістилася новина про побиття маленького бізнесмена Адама Шевчука. Хлопець став відомим своєю підприємницькою діяльністю – продавав плетені браслети, які робив власноруч.  

Побили хлопчика, який продає браслети

На восьмому місці – жахлива катастрофа,  яка стала причиною смерті луцького бізнесмена Петра Гордійчука. Тоді на місці загинуло троє пасажирів та водій автівки.

У страшній ДТП під Ковелем загинув луцький бізнесмен Петро Гордійчук

Передостаннє місце нашого рейтингу зайняв матеріал про підозрілу роботу на яку запрошують усміхнених лучан. Новину коментували як і ті, кого роботодавці тільки намагалися заманити, так і ті,  хто вже наважився прийти на співбесіду.

Винниченка: запрошують на роботу лише тих, хто вміє сміятися

І останнім, але не менш популярним став фоторепортаж з тусок молодих луцьких мам. Активні та енергійні матусі спілкуються завдяки спільноті МАМА ЛУЦЬК у додатку Viber та зустрічаються наяву,  аби поділитися досвідом та порадами у догляді за мелечею. 

2

Унікальна інтернет-тусовка луцьких мам влаштувала флешмоб у замку

Такий різноплановий ретин свідчить про те, що лучани цікавляться актуальними новини міста, які впливають на їхнє життя та не залишають поза увагою і політичні баталії. Проте весела волинська душа більше полюбляє забути про проблеми та від душі посміятися. 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром