10 речей, яких ви могли не знати про Район.in.ua.

06 Червня 2016, 13:00
2562

Рівно рік тому, 6 червня 2015 року, на просторах світової мережі офіційно стартував інтернет-проект Район.in.ua.   

Сьогодні ми святкуємо свій перший День народження. З чим вітаємо і себе, і тих читачів, які нам довіряють, нас критикують та допомагають ставати кращими.

До першої річниці свого існування, яка символічно співпала з нашим професійним святом – Днем журналіста, ми вирішили розповісти про деякі секрети та нікому невідомі факти з редакційного життя.

Отже, 10 речей, яких ви могли не знати про Район.in.ua.  

1. Інтернет-видання Район.Луцьк – це перший, але точно не останній сайт єдиної в Україні мережі гіперлокальних сайтів.

2. Наразі на просторах інтернету функціонує три веб-ресурси: Район.Луцьк, Район.Камінь-Каширський та Район.Рожище. Невдовзі запрацюють сайти у Любомлі та Шацьку.

3. Район.Луцьк – не пише про область чи Луцький район, а лише про місто Луцьк та його жителів. Чому так трапилося? Питання хороше, але вже всі забули, хто і коли так вирішив, тому відповіді на нього ми не знаємо ;)

4. Район.in.ua.  – входить до складу Сід Медіа Груп і дуже цим пишається!

5. Будь-яка людина в світі, чуєте, БУДЬ-ЯКА, може відкрити районний сайт та стати частиною нашої мережі.

6. У журналістів Району є свої кодові імена для політиків та чиновників: Свинка Пепа, Кубічок, Тарасік, Касой… Решта – внутрішньоредакційна таємниця, тому про них зараз не будемо ))

7. У кабінеті луцької редакції є дві цікаві речі: Портрет Шевченка та ялинка «Рома», що досі прикрашає один із робочих столів. І якщо перша з’явилася, бо було соромно перед Тарасом Григоровичем за те, що він на шафі лежав, то друга – результат суму та туги за Романом Жижарою, випусковим редактором Район.Луцьк.


8. Найбільше переглядів на сайті Район.Луцьк набирають публікації про загублених котиків чи собачок. Why??? І як після цього пояснити журналісту, що писати серйозні матеріали – це його моральний та суспільний обов’язок?!

9. Журналісти Районів мріють про велосипеди, щоб швиденько приїздити на події та моніторити ситуацію в містах. До слова, у нас сьогодні День народження, а в цей день, до речі, іменинники отримують подарунки.

10. Працівники наших сайтів не знають спокою ні в день, ні вночі. Ми працюємо 24 години на добу, щоб бути в курсі останніх подій та оперативно розповідати про них саме вам, наші читачі. Адже все, що ми створюємо – ми робимо для нашої аудиторії та заради нашої аудиторії. Сподіваємось, що ви також це відчуваєте. 

Зрештою, розповідати про наші журналістські будні можна безкінечно, але треба трохи таємниць залишити для наступних ювілеїв. Головне, що ми тепер, як дитина, якій виповнився рік, і яка вже вміє  самостійно стояти, не тримаючись за опору.

Ми ще раз дякуємо вам за довіру і за ваш безцінний час, який ви нам даруєте щодня. І пам’ятайте: Якщо ви хочете бути першими на районі, читайте наші новини!

Ваша редакція

P.S. І, до речі, навіть Google знає, що у нас сьогодні свято :)


 

Коментарі
10 Червня 2016, 12:23
А коли буде #РайонМаневичі?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром