У «ПортСity» – нові колекції сезону осінь-зима

29 Серпня 2018, 14:14
Нові колекції у «ПортCity» 2955
Нові колекції у «ПортCity»

Шанувальниці фешн-індустрії не з чуток знають, як швидкоплинна мода. Навіть якщо в минулому сезоні ви до відмови набили шафу ультрасучасними речами, буквально через рік більша частина з них буде свідчити лише про те, що ви не в курсі, які тренди зайняли вершини хіт-парадів в даний момент.

Новий сезон – нові віяння, кольори, принти, довжина, крій… Усі тренди, втілені в нових колекціях одягу та взуття сезону 2018/2019, Ви вже можете знайти у ТРЦ «ПортСity».  

2018 рік багато експертів вже охрестили роком спірної моди, адже сьогодні на подіумах вживаються жіночність і зручність, розкіш і комфорт, моделі в стилі хіппі-шику і розкішні оксамитові сукні, гідні справжніх аристократок. Тим не менш, мода 2018 року створює досить цілісну картинку, уособлюючи собою все розмаїття емоцій і подій сучасного світу.

На подіумах правлять бал гармонійні силуети, натуральні тканини, природні тони. Можна сміливо сказати, що серед усього розмаїття новинок фешн-індустрії, представлених у ТРЦ «ПортCity», ви точно знайдете ті, які припадуть вам до душі, надавши гардеробу нотку безумовної актуальності. 

Читайте також: У ТРЦ ПортCity відкриють новий брендовий магазин

Нові колекції у «Порті»
Нові колекції у «Порті»

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024