«Ротонда»: як орендарі збираються модернізувати майданчик

06 Червня 2016, 09:39
1878

Орендар луцької «Ротонди» Роман Хорзов розповів, як планують модернізувати літній майданчик.

Із його слів, об’єм роботи там надзвичайно великий, адже, як з’ясувалося, там немає ні води, ні каналізації, ні електрики, а це ті пункти, що потребують великих витрат, ‒ пише Конкурент.

«Це наш соціальний проект. Ми робитимемо там концертно-розважальну площадку (без зміни цільового призначення). Будемо надавати цю площадку для проведення заходів під егідою Луцької міської ради та виконкому. Ну і на наш власний розсуд облаштовувати нашу діяльність в рамках закону в цьому форматі, якому ми беремо. Ми склали кошторис, який зараз перебуває на затвердженні в луцькому виконкомі. Я вам чесно скажу, він дуже великий», – зауважив він.

Щодо термінів роботи, то наразі бізнесмени «не розкривають карти».

«Якби ця розмова відбувалася взимку і розглядалася можливість передання в оренду ще взимку, то, повірте, вже цього літа там могли б дивитися матчі «Євро-2016». Була б на 500 посадкових місць велика фан-зона. Зараз ще точно сказати нічого не можна. Те, що ми будемо робити реконструкцію одразу, як дадуть дозвіл, це точно», – наголосив Хорзов.

Щодо можливого накриття над «Ротондою», то це питання бізнесмени розглядатимуть теж, однак не одним із найперших.

«Доміка там ми робити не будемо. Ми бачили цікаві рішення за кордоном і в нас. Ми будемо запрошувати спеціалістів, адже це серйозний проект. Це все поки наміри. Буде контректика – ми обов’язково презентуємо громадськості наш проект», ‒ резюмував Роман Хорзов.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром