Як у Луцьку відсвяткували День Незалежності

28 Серпня 2018, 18:04
Святкування Дня Незалежності України в Луцьку 3646
Святкування Дня Незалежності України в Луцьку

Вшанування загиблих на Майдані, велопробіг у вишиванках, трансляція військового параду у Києві, флеш-моб «замкова вежа» та розмаїття мистецьких заходів – так провели День Незалежності у Луцьку. 

Про це йдеться в сюжеті каналу Сфера-ТВ.

Розпочали відзначення 27-мої річниці Дня Незалежності з панахиди, слів вдячності загиблим героям на Майдані та хвилини мовчання.  

По тому усі поклали квіти до стенду Героїв Майдану.

Опісля вшанування Героїв Майдану та загиблих на Сході волинян, в центрі стартувала акція велопробігу. Охочих долучитися до велопробігу назбиралось чимало. Від дорослих до малюків, велосипедисти вбрані у вишиванки чекали старту, аби проїхатись містом та вкотре демонструвати патріотичну єдність.

До велопробігу не міг не долучитись і директор центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луцька. Посадовець каже, що завжди бере участь у подібних патріотичних заходах і всіх закликає долучатись.

Подружки Олександра та Уляна теж у числі охочих промчати вулицями рідного міста у вишитій сорочці. Не зважаючи на свій юний вік, дівчата усвідомлюють та стверджують: всі акції, котрі демонструють те, що ми українці, варто підтримувати.

Читайте також: На День Незалежності Луцьком мандрували велосипедисти у вишиванках

Ошатно вбрані волиняни один поперед одного хизуються українським національним вбранням та вітають один одного з Днем Незалежності.

Після вітань волинських владців та духовенства всі присутні мали змогу на великому екрані стежити за військовим парадом із нагоди 27-ої річниці Незалежності України, що тим часом відбувався у Києві.

Читайте також: День Незалежності в об'єктиві луцького фотографа

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром