На Гордіюк чоловік, якого вижили з квартири, живе в машині

27 Серпня 2018, 23:32
61-річний чоловік більше тижня ночує в автомобілі на вулиці 4393
61-річний чоловік більше тижня ночує в автомобілі на вулиці

На вулиці Гордіюк 4А 61-річний хворий чоловік, якого вижили з дому, живе в автомоблі.

Про це повідомляє інформаційне агентство ВолиньPost з посиланням на патрульну поліцію Волинської області.

61-річний чоловік більше тижня ночує в автомобілі на вулиці. З його помешкання рідні чоловіка виписали без відома, а син позбавив себе обов’язку опіки над батьком. Сестра  відмовилась від брата, хоча ще місяць тому обіцяла взяти до себе і потримати певний час, поки не втрясеться ситуація з документами.

За допомогою небайдужих вдається трішки зрушити ситуацію з місця: у департаменті соцполітики запевняють, що необхідно переконати сестру підготувати і спрямувати документи для поселення чоловіка в геріатричний пансіонат.

«Справді, з юридичної точки зору його так звані родичі все оформили правильно. Але тепер ми маємо людину на вулиці і реально не маємо повноважень, як діяти далі і що з ним робити. Добре, що є небайдужі громадяни, які годують його, поять гарячим чаєм, адже він не може ходити, автомобіль пошкоджений після ДТП. Найгірше, що скоро холоди, і таких людей більшатиме на вулицях міста, а щоб відправити їх в якийсь притулок, треба вирішити ряд проблем, починаючи з відсутності спеціального транспорту для перевезення так званих осіб без місця проживання і закінчуючи паперовою тяганиною», – розповів поліціянт Тарас.

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром