40 квартал: мешканці розмалювали двір на 60 тисяч гривень

05 Серпня 2015, 17:14
7591

У дворі по вулиці Федорова, 1 на стіні будинку «плавають» дельфіни

Художник Володимир Ісаков нещодавно почав роботу. Каже, що залишилося домалювати дрібні деталі. Морський сюжет вибрали невипадково – у планах звести на дитячому майданчику корабель, як у вікінгів, сміється художник.

У цьому дворі мешканці самотужки проводять благоустрій. Ініціатори – Юрій Слива та В’ячеслав Перлов. Проводять облаштування за кошти самих мешканців, частину додають своїх. Зі слів Юрія Сливи, на облаштування прибудинкової території вже використали 60 тисяч гривень. За ці кошти пофарбували й оновили дитячий майданчик, встановили тенісний стіл, який стійкий до погодних умов, зараз розмальовують стіну, хочуть закупити смітники. Також мають розмалювати трансформаторну будку в українському стилі.

У планах дворових активістів використати на облаштування 120 тисяч гривень. Юрій Слива розповідає, що побачив в інтернеті дитячу гірку, але її вартість – 50 тисяч гривень. Каже, що аж ніяк не гіршу і вдвічі дешевшу замовить на луцькому підприємстві.

А поки художник Володимир Ісаков працює, здивовані лучани підходять і милуються результатом його роботи, фотографують майже всі.

 

 

 

Коментарі
06 Серпня 2015, 15:58
дуже гарно
06 Серпня 2015, 16:10
Була присутня при народженні даного шедевру! Дуже гарно розписана стіна - яскраво і тематично,підтримується сюжет і стилістика самого художника. Надзвичайно талановито продумані кожні деталі майданчику - смітники у вигляді полуничок, коники - як справжні, бесідка - немов знаходишся серед берізок... Заходиш у цей двір - і додому йти не хочеться, адже затишно, кольорово і весело! Ось якби по-більше в Луцьку таких майданчиків, то б і життя здавалось яскравішим!!! Художника, Володимира Ісакова, знаю особисто, і тому можу стверджувати, що він художник від Бога! Його шедеври прикрашають стіни не лише квартир та будинків Луцька, а й далеко за його межами... Бажаю Митцю натхнення і сил, а інвесторам коштів на створення не одного такого майданчику!
06 Серпня 2015, 22:28
Дуже гарно і затишно! Хмарки взагалі як справжні! Всім би ще таких талановитих і завзятих сусідів!
11 Серпня 2015, 01:37
Ось що означає організувати ОСББ, видно де кошти власників будинку. МОЛОДЦІ.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром