«Круто бути будівельником»: чого навчала дітей компанія «Інвестор» на ярмарку професій

27 Серпня 2018, 17:16
Чимало дітей хотіли спробувати себе в ролі будівельника 3301
Чимало дітей хотіли спробувати себе в ролі будівельника

У Луцьку на території торгово-розважального центру «ПортCity» провели ярмарок професій для дітей, серед найпопулярніших локацій якого був «будівельний майданчик» компанії «Інвестор».

Дійство відбувалося у неділю, 26 серпня. Його організувало «ПортCity» разом із ГО «Велика ідея». Під час ярмарку презентували понад сто професій: від каменяра і продавця-консультанта до актора і будівельника. 

Спробувати себе в ролі майстра, який зводить будівлі, пропонувала компанія «Інвестор», яка вже вчетверте долучалася до подібного заходу.

Маркетолог компанії Ірина Новосад зауважила, що рівень організації ярмарку дуже високий. 

«Дуже багато дітей, всі мегаактивні. Професію будівельника презентуємо традиційно. Ми завжди привозимо цеглу, розчин, кельми. Одягаємо діток в каски, жилети, щоб повністю відчули себе будівельниками. Для дітей це дуже захоплююче заняття: брати розчин і постійно накладати його на цеглу, ніби конструктор, тільки його по-справжньому потрібно будувати», – зауважила вона.




Як розповіла маркетолог БК «Інвестор», на локації з малечею працювали дорослі будівельники. І вони були приємно вражені великою кількостю дітей, які хотіли власноруч мурувати.

Лучанка Катерина, яка прийшла на ярмарок з 7-річним сином Дмитром, розказала, що вперше побувала на такому дійстві. «Це добре, що для дітей влаштовують такі великі заходи, де вони можуть дізнатися про світ професій і самим спробувати себе в них. Моєму синочку дуже сподобалося мурувати. Я його ледве відірвала від цього заняття і за нами ще стояла черга з дітей, які хотіли помурувати. Дуже приємно, що в Луцьку нарешті з'явився такий цікавий ярмарок», - мовила жінка.




А от її син виявився не таким говірливим, але пообіцяв, що прийде на наступний ярмарок і обов'язково знову буде мурувати.

Окрім того, працівники «Інвестору» роздавали малечі свою сувенірну продукцію – значки.

«І загалом наше гасло сьогодні: «Круто бути будівельником». Ми беремо участь в таких заходах, тому що нам цікава дитяча аудиторія, і в наших будинках ми робимо дуже великий акцент на інфраструктурі для дітей, на дитячих майданчиках, скверах для того, аби дітям, батькам, сім’ям, родинам було зручно жити в нашому житлі», – додала Ірина Новосад.










ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як будують «зоряний» житловий комплекс у Луцьку

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром