Активісти наполягають на повторному голосуванні за громадські ініціативи

04 Червня 2016, 16:17
1978 Джерело: guz.in.ua

У Луцьку хочуть підписати колективне звернення до міського голови  Миколи Романюка та відстояти ідею переголосування ініціатив. 

Про це представниця ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Любава Казмірчук повідомила у Facebook.

«Ми, наполягаємо на тому, аби відбулось повторне голосування для визначення переможців реалізації «Програми підтримки громадських ініціатив жителів міста Луцька на 2015 – 2017 роки» під час якого застосовувати ідентифікацію користувача(підписанта ініціативи) через ID-Bank», – йдеться у дописі. 

Нагадаємо, що ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» відмовилася від 45000 гривень від міської ради на облаштування дитячого майданчика через накручування голосів.  

Волонтерка пише, що автори ініціативи сподіваються на підтримку громадських активістів та хочуть підписати колективне звернення до міського голови. 

«Ми відмовились від коштів, які мали б бути виділені на нашу ініціативу (Майданчик для діток з особливими потребами та діток на візочках) по цій програмі, не для того, аби залишити ситуацію просто так, тому просимо громадських активістів відгукнутись і підписати таке колективне звернення до міського голови. Хто за? 
П.С. Хотілося б почути людей, котрі декілька днів тому яскраво відстоювали ідею з переголосуванням, а зараз про це навіть не згадують.
Віримо, що подібний майданчик для діток з особливими потребами в Луцьку обов’язково буде», – додає Любава Казмірчук. 


 

Коментарі
05 Червня 2016, 02:19
не пропонуе безглузду війну закінчити а тоді всім разом Украіну будувати
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром