У Луцьку стрітболісти розіграли Кубок Незалежності

26 Серпня 2018, 19:43
Стрітболісти розіграли «Кубок незалежності Луцька» 1463
Стрітболісти розіграли «Кубок незалежності Луцька»

У «день народження» України стрітболісти розіграли «Кубок незалежності Луцька».

Змагання відбулися 24 серпня.

На майданчику поблизу головного корпуса СНУ імені Лесі Українки зібралося чимало людей в баскетбольних кросівках, активних вболівальників та лучан. У День Незалежності України в обласному центрі Волині відбулися престижний турнір зі стрітболу.

Почалося дійство з офіційної частини.

«Бачимо, що місто Луцьк стає більш розвинуте в плані баскетбольних заходів. Протягом останнього року в нас з’явилося чимало цікавих турнірів. Ми й надалі будемо тісно співпрацювати. Маємо гарні результати не лише в місті, а й поза його межами. Наші команди з баскетболу та стрітболу здобувають перемоги, тому ми на правильному шляху», – звернувся до присутніх очільник департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик.

 

«Вітаю всіх присутніх з Днем Незалежності. Бажаю всього найкращого нашій державі, щоб у нас все було добре. Думаю, якщо буде більше активних людей і, зокрема, більше дітей та юнаків займатися спортом, тоді в нашої держави буде майбутнє, а молоді люди будуть її наближати до європейського рівня життя. Приємно, що сьогодні зібралася така кількість учасників», – привітав спортсменів й головний суддя змагань Дмитро Чайковський.

На змагання заявилися 7 команд в дорослу категорію та 10 в категорію U-18. Зауважимо, що учасниками турніру стали не тільки команди з Волині, а й з Тернопільщини та Рівненщини. Загальний призовий фонд турніру – 10 тисяч гривень.

У молодшій віковій категорії перемогу здобули юні гравці «Старого Луцька», які виступали на турнірі під назвою «Орк і Армія». Друге і третє місце посіли відповідно «DNICE» та «Брат вже їде». Серед дорослих перемогу святкувала команда «Промбудсфера», до складу якої увійшли баскетболісти «Старого Луцька» Едуард Федчук, Дмитро Швагринський і Володимир Коцько, а також луцький «легіонер» «Черкаських мавп» Максим Дейна. Друге місце посіла команда з Рівненщини – «Радивилів», а третіми стали тернополяни «Вікінги»

Переможці та призери змагань отримали грошові сертифікати та медалі. Окрім цього, призи від спонсорів турніру отримали й учасники конкурсів.

Переможці та призери змагань
Переможці та призери змагань

Вдалий кидок
Вдалий кидок

Призери змагань
Призери змагань

На майданчику поблизу головного корпуса СНУ імені Лесі Українки зібралося чимало людей в баскетбольних кросівках, активних вболівальників та лучан
На майданчику поблизу головного корпуса СНУ імені Лесі Українки зібралося чимало людей в баскетбольних кросівках, активних вболівальників та лучан

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром