Через День скорботи Джазовий фест у Луцьку не відмінять

25 Серпня 2018, 16:00
Джазовий фестиваль 1885
Джазовий фестиваль

У Луцьку скорегують концертну програму джазового фестивалю «Art Jazz 2018», що пройде  26 серпня.

Про це повідомили організатори на сторінці Facebook, – пише Волинь24.

Нагадаємо, в ніч на 23 серпня в результаті снайперського обстрілу загинув лейтенант 128-ї гірсько-піхотної бригади Георгій Ольховський. Кримчанин за походженням, в останні кілька років окупаці він із сім'єю проживав у Луцьку, тому місто оголосило нелідю, 26 серпня, Днем жалоби.

Організатори Міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz 2018», який проходить у Луцьку 25-26 серпня, висловили слова співчуття родині та близьким героя. 

«Нам невимовно шкода, що війна забрала життя ще одного сміливця, патріота і захисника України. Сумуємо разом з усім містом і розпочнемо захід хвилиною мовчання в пам´ять про загиблого. Концертну програму другого фестивального дня скореговано, але скасовано не буде», – ідеться у повідомленні.

Зазначають, що Луцька міська рада погодила проведення фестивалю, незважаючи на сумні обставини, адже він не є комерційним, а соціальним проектом з благодійною складовою. 

«Щорічно під час заходу ми збираємо кошти на підтримку наших бійців, військових госпіталів і реабілітаційні програми. Плануємо робити це і надалі», – запевнили організатори фестивалю.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром