1141 частина Національної Гвардії святкувала річницю

03 Червня 2016, 16:55
6723 Джерело: ar.volyn.ua

У Луцьку на плацу військової частини 1141 Національної гвардії України відбулися урочистості з нагоди 22-ої річниці створення частини.

Заходи провели у четвер, 2 червня – пише Волинське Агентство Розслідувань. 

Командир військової частини 1141 підполковник Василь Гутовський подякував підлеглим за службу. Він додав, що  бійці із честю виконували усі доручені їм завдання на різних фронтах, тому неодноразово частину визнавали кращою серед  рівнозначних підрозділів.

Вітали бійців і губернатор області Володимир Гунчик, керівник апеляційного суду Петро Філюк, очільник Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович, заступник міського голови Юрій Вербич та заступник начальника Західного територіального  управління національної гвардії України громадської безпеки Валерій Смолов, який зауважив, що для нього за честь вітати бійців.

«Я вже неодноразово приїжджав сюди, ми зустрічалися під час виконання службових  і бойових завдань, у Маневичах, у зоні АТО і я висловлюю вам велику подяку за мужні кроки, які зробили ваші військовослужбовці у зоні АТО», – зазначив Смолов.

Заступник начальника головного управління Національної поліції області Сергій Козак пригадав, що  саме у цій віськовій частині 21 рік тому він розпочав свою кар`єру , тут і досі служать його колеги. Тож Козак подякував бійцям за службу.

«Саме перебування особового складу військової частини 1141 у 2014 році (у зоні проведння АТО – авт.) було крайнім поштовхом, який спонукав мене знову повернутися у стрій. Дякую вам, дякую, що ви з гідністю виконуєте свої обов`язки», – додав поліцейський.

Мовці бажали бійцям спокійної служби та продовжувати із честю виконувати покладені на них завдання. Після урочистих вітань військовослужбовцям вручили подяки від облдержадміністрації, міськради та суду, а також та присовоїли військові звання. Також військовим влаштували концерт.


























1













 

Коментарі
04 Червня 2016, 02:14
вч 1141. Поправте заголовок)
04 Червня 2016, 02:28
Дякуємо)
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром