У Луцьку зібрались на Сеньйоріаду

24 Серпня 2018, 18:15
Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади 4815
Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади

Окрім цілої низки державних свят, у Луцьку вже вдруге провели Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади.

Про це йдеться в сюжеті каналу Сфера-ТВ.

Цей фест поєднує в собі цілу низку заходів спортивного, культурного, історичного та розважального характеру для людей поважного віку 50+. 

Протягом трьох днів,енергійні та повні сил люди поважного віку демонстрували і пропагували здоровий спосіб життя та активну життєву позицію. Цим людям навіть по-доброму можна позаздрити, бо їхнє життя насичене й яскраве. Вони не мають часу нудьгувати, бо наповнюють свої дні цікавими подіями та заходами. Вони зібрались всі разом на фестивалі сеньйоріада  «Спорт для всіх – заради здоров’я».

Тут можна малювати на воді технікою «ебру», кавою, ліпити з глини, плести з соломки та лози та ще багато цікавинок, завдяки яким ці люди щодня насичують життя яскравими барвами та спілкуванням.

Другий день фестивалю спортивний, команди з різних куточків України та з-за кордону показують свої спортивні вміння. До проведення грандіозного заходу долучилося багато меценатів та благодійників. Серед них і голова благодійного фонду «Благодар Волинь», помічник депутата Волинської обласної ради Володимира Бондара, Ольга Мисковець.

 

Читайте також: У Луцьку відбувся Фестиваль арт-психології для літніх людей «Inspira»

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром