Частина лучан другий місяць сидить без гарячої води

23 Серпня 2018, 16:42
Ведуться роботи з реконструкції 2363
Ведуться роботи з реконструкції

Луцькі «тепловики» повідомили про відновлення гарячого постачання на деяких вулицях обласного центру, проте, на двох котельнях роботи досі не завершені.

Про це йдеться у дописі на сайті ДКП «Луцьктепло».

Адміністрація комунального підприємства повідомила, що у четвер, 23 серпня, з 10:00, відбулось відновлення постачання гарячої води споживачам, будинки яких обслуговує котельня, розташована на вулиці Чернишевського, 114, та дахової котельні на вулиці Федорова, 4д. 

Зауважимо, згідно з графіком припинення подачі гарячої води, відновити гаряче водопостачання за згаданими адресами мали з понеділка, 20 серпня. За триденну затримку і спричинені нею незручності адміністрація ДКП вибачилась перед лучанами.

З відставанняв від графіка на один день «тепловики» відновили подачу гарячої води споживачам котельні на вулиці Дубнівській, 32б.

А от споживачам котельні на проспекті Відродження, 15б, та центрального теплового пункту на вулиці Кравчука, 3а, пощастило менше: роботи з реконструкції тепломереж тут ще тривають, тож місцеві мешканці залишаються без гарячої води. Зауважимо, згідно графіку, гаряча вода у домівках лучан повинна була з'явитись з кінця липня. 

«Додатково сповіщаємо про відновлення надання послуги гарячого водопостачання жителів будинків 32 та 34 на пр. Соборності. Роботи з реконструкції тепломережі поблизу НВК №26 завершені, а роботи з відновлення благоустрою тривають», – додали у ДКП.

Читайте також: Лучан просять платити за опалення вже у серпні

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39