У дитсадку створили театр під відкритим небом

02 Червня 2016, 14:41
4256

ДНЗ № 13 працюватиме в літній період, а тому колектив вирішив здивувати дітей і створити театр «Дельфін», сцена якого буде відкрита щодня.

Урочисте відкриття, на якому діти зі сцени презентували свої танцювальні та пісенні композиції, відбулося 2 червня – пише Конкурент.

На заході були присутні також представники Луцької міської ради, які, зі слів завідувача дитсадка Ірини Кусик, активно допомагали у створенні сцени.

Зокрема, урочистість відвідали начальник управління освіти Олег Гребенюк, спеціаліст цього управління Валентина Гдира, заступник міського голови Андрій Киця та депутати Луцької міської ради Микола Яручик і Євген Ткачук.

Вихователь-методист дитсадка Валентина Гоменко розповіла, що їхній навчальний заклад працюватиме в літній період, а тому колектив вирішив здивувати дітей і створити щось таке, що би зробило їхнє перебування тут цікавішим. Саме така ідея стала передумовою виникнення літнього театру.

«Надіємося, що робота нашого театру буде виховувати у дітей вміння бачити прекрасне, креатив, людяність, толерантність, акторські здібності», – каже Валентина Гоменко.

Урочистості на новій сцені планують проводити як мінімум раз у тиждень. Вихователь розповіла, що тут виступатимуть і вихованці, і учні 24-ї школи, і актори. Також проводитимуть лялькові вистави. Хоча Валентина зауважує, що сцена буде відкрита для будь-кого щодня.

«Завдячуючи цій маленькій сцені ми надіємося, що в майбутньому ви зможете стати великими акторами, а ми будемо пишатися вами», – звернулася до присутній дітей, яких на свято зібралося декілька десятків, Ірина Кусик.

3

2

2

4

3
Завідувач дитсадка Ірина Кусик
Завідувач дитсадка Ірина Кусик

2
Начальник управління освіти міськради Олег Гребенюк та заступник міського голови Андрій Киця
Начальник управління освіти міськради Олег Гребенюк та заступник міського голови Андрій Киця

1
Депутати міськради Микола Яручик та Євген Ткачук
Депутати міськради Микола Яручик та Євген Ткачук

5

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024