Луцький театр оригінально розповість про 15 років діяльності

22 Серпня 2018, 15:12
1777

Луцький театр «ГаРмИдЕр» в оригінальний спосіб розповість про 15 років діяльності, влаштувавши променад-перформанс «2км театру». 

«Саме цю відстань актори пройдуть із глядачами непростим шляхом, компілюючи та переосмислюючи суть спектаклів театру від 2003-го до 2018-го року. Незважаючи на погодні умови, стартує перформанс від рідного «ГаРмИдЕрові» Луцького районного будинку культури. А далі на учасників чекає чимало несподіваних поворотів. Як завжди, варто налаштуватися на виклики й навіть провокації», - кажуть в театрі.

«Продовжиться дійство біля Луцької галереї мистецтв знайомством із учасниками фестивалю та перформативною виставкою «Перетин». Її створили фотографи Роман Домбровський та Олег Міткевич спільно з учасниками «ГаРмИдЕра», заклавши в ній зерно творчої філософії колективу. Однією з локацій став виробничий майданчик міжнародної компанії Modern-Expo Group», - додають «гармидерівці».

«А візуальне втілення виставки відбулося завдяки колосальній підтримці, яку забезпечила рекламно-виробнича компанія «Тенета». Наші партнери вкотре продемонстрували, що готові приймати найшаленіші виклики і на найвищому рівні втілювати найбожевільніші ідеї. Масштабнішої та креативнішої фотовиставки театрального колективу в Луцьку ще точно не було, тому неймовірно цікаво як «Перетин» відгукнеться у глядачах», - розповіли театрали.

Після відкриття 21 вересня о 16:00 виставку можна буде переглянути до 30 вересня.

Далі фестивальна програма продовжиться перформативною програмою від учасників Майстерні «МистецтвоДії».

Вхід вільний

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На даху ЖК «Супернова» в Луцьку покажуть виставу

Організатори фестивалю:

  • Театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури http://garmyder.org
  • Департамент культури Луцької міської ради http://culture-lutsk.org.ua

Партнери:

За підтримки  міжнародної компанії Modern-Expo Group https://modern-expo.com

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром