Молоді: підприємцю заборонили розмістити літнє накриття з логотипом

02 Червня 2016, 09:09
4618 Джерело: olx.ua

Члени міськвиконкому не підтримали рішення про розміщення літнього торговельного майданчика на проспекті Молоді, 7б, бо зовнішній вигляд його накриття не відповідає чинним вимогам.

Про це йшлося у середу, 1 червня, під час засідання виконавчого комітету.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк зазначив, що підприємець звернувся до міськради за дозволом, щоб розмістити тимчасову споруду на проспекті Молоді, 7б терміном на три роки.

Проте міський голова Микола Романюк зауважив, що на фото помітний логотип «Чернігів» на накритті літнього торговельного майданчику. А це не відповідає стандартам, які затвердила міськрада раніше. Рішення передбачає заборону використання сонцезахисних елементів з логотипами торгових марок.

- Це Чернігів – місто Чернігів, – уточнив Олександр Козлюк.

- І що що Чернігів? В нас є стандарти, – відповів Микола Романюк.

Після чого Олександр Козлюк підтвердив, що в проекті рішення вказано про заборону використання сонцезахисних елементів з логотипами торгових марок, крісел, виготовлених із синтетичних матеріалів, торгових наметів закритого та шатрового типів.

У зв’язку з тим, що зовнішній вигляд майданчика не відповідає вказаним нормам, більшість членів виконкому не підтримали проект рішення.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024