Театральний майдан: збиратимуть підписи проти кривавого бізнесу «регіоналів»

01 Червня 2016, 17:58
2096 Джерело: www.volynpost.com

Протягом двох днів 3-4 червня в Луцьку небайдужі активісти громадських організацій збиратимуть підписи волинян під зверненням до Президента України, Генпрокуратури, парламенту та Національного антикорупційного бюро з вимогою простежити походження тіньових коштів Партії регіонів на Волині, які використовуються для підтримки сепаратизму і відновлення корупційної влади клану Януковича.

До акції долучилася низка громадських організацій, які збиратимуть підписи лучан і гостей міста в п’ятницю (3 червня) і суботу (4 червня) на Театральному майдані та при вході на Центральний ринок міста з 11:00 до 18:00.

Як розповіли організатори акції, звернення ініційовано на вимогу сьогодення, коли Генпрокуратура оголосила масштабну війну тіньовому бізнесу колишніх «регіоналів» зважаючи на викриту «чорну бухгалтерію» ПР. Це стосується ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» та компанії з управління активами «Ореола», причетних до одіозного «регіонала» Михайла Добкіна.

«Настав час викрити перевертнів у політиці і бізнесі. Треба зупинити фінансування клану Януковича заради пам’яті загиблих на Майдані та АТО», – зазначають ініціатори. Зокрема в зверненні вони наголошують: «розпочинається масштабне розслідування незаконних діянь керівництва Партії регіонів з підкупу високопоставлених чиновників і політиків України, спричинене наданням цій структурі низки фінансових документів ПР колишнім заступником голови СБУ. В цьому контексті важливим є встановлення походження «тіньової каси» ПР, із якої здійснювався підкуп чиновників і політиків. Мають бути встановлені джерела наповнення цієї «каси»: які особи чи суб’єкти господарювання передавали кошти представникам партійних структур ПР».

Громадські організації Луцька та Волині, серед яких Асоціація захисту місцевих громад, ГО «Межа», Громадська рада Волині та інші, закликають земляків підтримати патріотичну ініціативу і прийти 3-4 червня на Театральний майдан і Центральний ринок, підписатися під відозвою до найвищої влади країни.

Поки не перекриємо фінансовий потік у казну «регіоналів», доти гинутимуть наші хлопці в АТО, доти залишиться не розслідуваним вбивство Небесної Сотні!

3-4 червня (п’ятниця-субота):

11:00-18:00 – Театральний майдан, Центральний ринок

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром