У Центральному парку висадили «Алею єднання»

28 Квітня 2015, 14:44
4239 Джерело: http://hromadske.volyn.ua/

Декілька десятків дітей вимушених переселенців разом із юними лучанами посадили у парку імені Лесі Українки «Алею єднання».

Таким чином дітлахи хотіли ще раз донести до всіх, що Україна – єдина. Висаджували дерева діти у п’ятницю, 24 квітня у Луцьку, ‒ йдеться в повідомленні Громадське. Волинь.

В акції взяли участь більше двадцяти дітей переселенців із східних регіонів України та їхні батьки. Також, їм допомагали лучани, учні Луцької спеціалізованої школи №5.Висаджували саджанці липи. На кожному дереві вішали табличку із надписами «Донецьк – це Україна», «Луганськ – це Україна», «Авдіївка – це Україна».

Організували акцію ГО «Переселенці Криму та Донбасу». Керівник організації Олена Черенкова зазначила, що в такий спосіб переселенці намагаються брати участь у житті міста та області. «Діти виростуть, роз’їдуться, а липи залишаться. Це і користь парку і добра справа», – заявила Олена.

Діти розповідали, що долучились до акції заради того, щоб зробити Луцьк ще зеленішим та красивішим.

«Я приїхав з Донецька. У Луцьку живу майже рік. Місто мені подобається. І люди подобаються. Долучився до цієї акції для того, щоб люди не думали, що переселенці зі Сходу погані», – розповів Дмитро.

Більше - у ВІДЕОГАЛЕРЕЇ.

29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром