Лучанин переміг у чемпіонаті з середньовічного бою

01 Червня 2016, 15:01
1979

Лучанин Сергій Шмидт став переможцем чемпіонату «Клич героїв» з історичного середньовічного бою, який з кожним роком набирає популярності в Україні.

28 та 29 травня у Києві, в парку Київська Русь, відбувався чемпіонат з історичного бойового мистецтва, у якому взяли участь і бійці з Луцька.

Одним із учасників турніру став лучанин Сергій Шмидт, який уже 10 років займається професійними боями.

Своїми враженнями від перемоги волинський лицар поділився із Район.Луцьк.

Він розповів, що в чемпіонаті змагалося близько 300 учасників з різних областей України, а також були гості  з-за кордону. Змагання відбувалися протягом двох днів: у перший учасники пройшли відбір , в другий – відбулися турніри за кубок. Турніри проходили у декількох номінаціях: 1 на 1, 5 на 5, та наймасовіший 21 на 21.

Сергій Шмидт  був у складі команди «Бугуртний союз», капітан якої розробив спеціальну тактику ведення бою, що врешті й привела до перемоги у номінації 21 на 21. 

Хлопець говорить, що чемпіонат не можна назвати розвагою, адже участь у ньому потребує виснажливих тренувань, сил та неабиякої стійкості. Бігати у спеку по піску, несучи на собі 30 кг спорядження, ще й намагатися повалити супротивників - справа не для всіх. Проте все це компенсується перемогою.

«Відчуття перемоги не можна порівняти, мабуть, з жодним наркотиком», – розповів Сергій Шмидт. 










 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром