Оновлену «Ротонду» надаватимуть для потреб міста безплатно

01 Червня 2016, 11:15
2129

Можливі власники літньої естради, що знаходиться у Центральному парку готові розвивати «Ротонду» та безплатно надавати її для потреб лучан.

Про це Район.Луцьк розповів співвласник нічного клубу «Опера» Андрій Котищук.

Нагадаємо, що у мережі з’явився запропонований проект реконструкції літньої естради у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Андрій Котищук зазначив, що цільове призначення «Ротонди» не зміниться – це буде літня сцена з сидячими місцями. Крім того, при потребі місто зможе користуватися відновленим об’єктом безплатно.

«Соціальне значення цього об’єкту не зміниться, «Ротонда»  буде використовуватися за цільовим призначенням і ми будемо безкоштовно надавати її для потреб міста.  Для цього у нас є домовленості з міською владою», – зазначив співвласник «Опери».

Наразі кошторис робіт ще не затверджено, тож скільки грошей готові вкласти орендарі у відновлення літньої естради невідомо.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром