Хто іде в луцьку поліцію?

04 Серпня 2015, 18:00
5211

У Луцьку другий день триває прийом анкет охочих стати патрульними і ажіотаж не спадає, і навіть доводиться «відбиватися» від надто юних кандидатів.

Упродовж  другого дня станом на 15:00 в пункт прийому заяв звернулися 156 охочих стати «копами». Проте, ця цифра – ще не показник, практика вчорашнього дня показує: кількість онлайн анкет може значно перевищувати кількість тих, що подаються безпосередньо в пункті прийому анкет. Один із тих, хто без вагань подавали анкету онлайн поділився причиною свого наміру стати поліцейським:

В полісмени приймають з 21 року, однак чимало лучан, які молодші цього віку, не втрачають надії і буквально штурмують «приймальну комісію» аби «проскочити у копи». Юні здебільшого хитрують через онлайн анкету.

 «Все просто: «коп» – це вам не «мент» і не «мусор», люди від нього не шарахаються, а скоріше навпаки – їм цікаво і приємно звертатись до них по допомогу. Та і виглядають вони дещо солідніше, ніж нинішня міліція в синіх напрасованих сорочках», – розповідає кандидат в «полісмени» Антон.

За минулу добу в Будинок Культури принесли свої заяви 210 кандидатів, а в онлайн-режимі подали аж 359 охочих. 60,8% від загальної кількості заяв надійшли від чоловіків. Вищу освіту має 66% претендентів. Виявилось, що стати поліцейськими бажають і ті, хто вже працює в органах внутрішніх справ – таких серед охочих 2,6%.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром