Волонтери відмовилися від грошей на громадську ініціативу через скандали

31 Травня 2016, 15:20
1585 Джерело: ukr.media

ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» відмовилася від 45000 гривень від міської ради на облаштування дитячого майданчика. 

Про це у Facebook написала 30 травня волонтерка Юлія Євпак.

Вона каже, що волонтери здатні без допомоги міськради зібрати потрібні кошти.

Очевидно, що таке рішення спричинили махінації у голосуванні за громадські ініціативи, які нещодавно затвердив міський голова Микола Романюк.

«Ми сьогодні дуже багато сперечалися між собою та радилися з людьми, що допомагали в різних акціях щодо збору коштів на дитячий майданчик для дітей з особливими потребами та на візочках, і вирішили, що відмовимось від 45000 гривень від міської ради. Мусить бути переголосування за ініціативи за Bank ID.  Така офіційна позиція ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці». Ми зможемо залучити фінансування на майданчик власними силами, бо не надіємось на те, що хтось запровадить механізм Bank ID та наважиться відмінити результати»,  - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ще на початку голосування з’явилися заяви про «накручування голосів». Оскільки всі можуть побачити списки підписантів, то є й такі, хто себе там відшукав, хоч ініціативу не підписував.

Читайте також: На конкурсі громадських ініціатив «накрутили» голоси?

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром