«Гроші для громади зекономили й задоволення від роботи отримали», – Ніколайчук про годинник на міськраді

19 Серпня 2018, 10:30
Олександр Ніколайчук 3518
Олександр Ніколайчук

Виробники, які встановили креативний годинник на Луцькій міській раді, зауважили, що таке рішення приймали не вони. Вони лише виконали свою роботу недорого, за «смішні» гроші, та якісно, і таким чином зекономили гроші громади.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Олександр Ніколайчук.

Текст автора подаємо без змін:

«Інформація для «вічноневдоволенихжиттям», щоб або затулили пельку, або мали ще матеріалу для обсмоктування кісток.

Рішення про необхідність розміщення годинника на фасаді Луцької міськради приймали зовсім не ми. Ми, як виробники, його лише втілювали, реалізували упродовж двох тижнів і, дійсно таки, за «смішні», як для такого пристрою, гроші. Будь-які інші аналоги в рази дорожчі. Наголошую: в рази! Тому ми гроші для громади зекономили. Бо годинник все одно висів би, але дорожчий. Та із сервісним обслуговуванням десь, скажімо, в Харкові чи Києві. Усю складність процесу сервісу можете собі уявити? А ми таки тут, у Луцьку, на місці, і з рідної домівки нікуди не збираємося, навіть на заробітки. І на відміну від тих, хто лише критикує, ми створюємо і новий продукт, і додану вартість, і робочі місця. А звідси, відповідно, й податки. Можна і потрібно подякувати тим, хто до нас звернувся, щоб виконати поставлене завдання.

Хто у бізнесі вбачає не лише тупе заробляння грошей, а й насолоду від самого процесу та результатів, той також зрозуміє нашу мотивацію, чому хотілося зробити класно, якісно та надійно... Бо ми лучани. Луцьк – то є наше місто, тут живуть наші батьки, тут народилися наші діти. І цим має бути все сказано. А кому не зрозуміти, нехай продовжує жити спогадами про юність-молодість та керуватися совковим менталітетом.

І насамкінець: цивілізовані економіки (й суспільства, відповідно) розвиваються завдяки виробництву продукту, який можна побачити, спробувати, використати, потриматися за нього чи лише сприйняти органами відчуття. Від натискання на кнопочки у ФБ продукт не створюється, тому нехай усі невдоволені хоч іноді розповідають про свої власні результативні дії, доведені до кінця справи і позитивні вчинки та «викладають» у ФБ свої досягнення.

Зазвичай, коли людина сама нічого не варта, коли сама нічого не може, то їй лишається лише критикувати, вишукувати невдачі в інших та «смакувати» ними, якщо такі мають місце. Або видумати нісенітницю, повірити у неї та починати її нав'язувати іншим. Але так діють лише закінчені лузери. Тому нехай собі критикують та висловлюють невдоволення. А ми продовжуватимемо створювати новітню переможну історію України своїми новими досягненнями. Так і хочеться сказати: «Слава Україні!», але для «слави» потрібно плідно та результативно працювати. Тут, вдома. Тоді нас почнуть поважати і ставити у приклад світу. І рівнятися на українців та нашу державу – Україну.

Дякую всім за увагу, хто дочитав».

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром